Миглопластиката е прецизен метод за вграждане на копринени израелски мигли “косъм по косъм “. Този метод прави миглите Ви по-извити и с по-голям обем, а погледа Ви по-изразителен и запленяващ.

Между 200-220 копринени косъмчета се поставят едно по едно върху миглите. С миглопластиката погледът Ви ще е неустоим – без спирали и миглоизвивачки. Лепилото е хипоалергенно – без възпаление и дразнене на очите, без пластмасови косъмчета, а копринени без тежест и некомфортност.
Напълно безвреден метод с висококачествени продукти.
При правилна експлоатация издържат до 3 месеца.

Система за удължаване на мигли с технологията “Косъм по косъм

Това е нов метод с помощта на който се увеличава дължината и обема на естествените миглите, без това да им навреди. Копринените мигли се апликират без да имат директен контакт с клепача. За постигане на по-добър резултат дължината на миглите варира между 8-15 мм. В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен обем и цветове. При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30-90 дни.

ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА “КОСЪМ ПО КОСЪМ”

От няколко години широко навлезе методът за удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм. За прилагане на метода се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки може да притежава. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем и цветен нюанс. Най-важното предимство е, че не е необходимо да използвате спирала. Лепилото, което се прилага е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина.Естествените мигли имат много кратък срок на „живот”, затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни мигли на мястото на липсващите. Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима.

Информация относно обучението,

Курс удължаване и сгъстяване на мигли, “Косъм по Косъм” и поставяне на 3D мигли за сгъстяване

може да намерите и на следния линк: https://www.dalgoletiebg.com/курс-по-поставяне-на-мигли-косъм-по-кос/